fbpx

Ești pe mâini bune

Florident este o clinică de stomatologie care oferă soluții complete pentru toate problemele dumneavoastră ce țin de sănătatea dentară. Procedurile vor fi efectuate la standarde europene de către o echipă de profesioniști într-un mediu plăcut și prietenos.

Dr. Larschi Eugeniu 

 

Când am ales să devin medic stomatolog, am făcut cea mai bună alegere, am ales să îi fac pe cei din jur fericiți.

Această meserie nu înseamnă doar să pui doar un diagnostic, să informezi pacientul cu privire la opțiunile pentru restabilirea stării de sănătate a cavității bucale și să tratezi problemele stomatologice.  A fi medic stomatolog înseamnă a oferi oamenilor cel mai important lucru și anume zâmbetul.

În momentul în care pacientul pleacă din cabinet zâmbind, noi știm că misiunea noastră a fost îndeplinită! 

 

 

 

 

Misiunea noastră

În clinica noastră nu există compromisuri de nici un fel în ceea ce privește calitatea și corectitudinea actului medical, în acord cu cerințele și așteptările fiecărui pacient.

Viziunea noastră

Căutăm cele mai noi, mai sigure și mai performante tehnici și tehnologii cu un singur scop, acela ca fiecare pacient care își pune încreredea în noi va fi după tratament un om mai fericit, cu o dentiție sănătoasă și un zâmbet mai luminos.

Programări rapide

Aveți la indemană atât numărul nostru de telefon cât și canalele de social media unde ne puteți contacta pentru programări, reacția noastră fiind una rapidă.

  Clinica stomatologică Florident este formată dintr-o echipă tânără de medici specialiști care răspund tuturor nevoilor medicale și estetice ale fiecărui membru al familiei tale. De la dințișorii celor mici, la estetica zâmbetului tău, la sănătatea danturii bunicilor, noi ne ocupăm de fiecare în parte.

Fie că vorbim de tratamente endodontice, lucrări protetice sau inserări de implanturi, echipa noastră este bine pregătită atât pentru a preveni cât și pentru a trata problemele dumneavoastră ce țin de sănătatea dentară.

Ne iubim meseria și ne iubim pacienții, de aceea facem tot ce ne stă în putința pentru ca pacienții noștri să poată zâmbi din nou.

Misiunea noastră este să avem grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Pacienții noștri ne recomandă cu drag!

“În primul rând profesionalism, domnul doctor este de pus pe rană, emoțiile se risipesc odată cu intrarea în salonul de așteptare, echipă tânără și bine pregătită, ambient familiar, recomand cu toată căldura!”

“Profesionalism din toate punctele de vedere. De la intrarea în clinică,unde ești întâmpinat cu cea mai mare căldură, până la ieșire.
Cei mai buni medici,cei mai răbdători, cu soluțiile întotdeauna la ei ,dornici întotdeauna să îți pună zâmbetul pe buze !”

“Este cel mai bun cabinet de stomatologie. Primire călduroasă si multă atenție din partea doctorului stomatolog. Am rămas plăcut surprinsă cat de frumos știu să lucreze acei doctori și cât de mult țin la pacienții lor .”