fbpx

Chirurgie dentară și Implantologie

Vă puteți asigura că vă aflați în cele mai bune mâini atunci când veniți să ne vizitați

Chirurgie dentară

Echipa noastră de experți aici la Florident are o experiență considerabilă în ceea ce privește chirurgia orală. Înțelegem că poate fi un gând descurajant, dar echipa noastră este aici pentru a vă ajuta pe parcursul întregului proces.

Vă puteți asigura că vă aflați în cele mai bune mâini atunci când veniți să ne vizitați. Am abordat o varietate de cazuri unice. Vă vom asigura că sunteți ghidat de-a lungul întregului proces și de a fi informat cu privire la orice decizii mari cu privire la procedura dvs. Avem o echipă aici extrem de plină de compasiune. Echipa noastră se va asigura că sunteți cât mai confortabil în timpul petrecut aici, la Cabinetul stomatologic Florident.

Chirurgia orala include toate tratamentele chirurgicale limitate la nivelul cavitații orale, care sunt compatibile cu tratamentele de chirurgie dentara.
 

Tratamentele chirurgicale restabilesc starea de sănătate a cavitații orale, nu numai prin intermediul unor extracții dentare( atât simple cat si complexe) , dar si prin chirurgie plastica gingivala sau îndepărtarea chisturilor, granuloamelor apicale, pregătirea terenului pentru aplicarea unor lucrări protetice sau a unui implant dentar.

Datorita tehnicilor moderne si a anestezicelor de ultima generație folosite in chirurgia orala , acum pot fi efectuate proceduri chirurgicale nedureroase. Ultima generație de echipamente si instrumentar chirurgical oferă posibilitatea realizării unor operații mult mai rapide si recuperare postextracționala sau postoperatorie integrala.

Clinica stomatologică Florident oferă servicii chirurgicale pentru realizarea urmatoarelor manopere si proceduri chirurgicale:

  • extracții dentare dinți monoradiculari si pluriradiculari
  • extracții prin alveolotomie
  • extracții molari de minte complet erupți, semi incluși si incluși clasa I, semi incluși si incluși clasa II, cazuri speciale clasa III, IV
  • rezecții apicale monoradiculari, premolari, molari
  • decapușonare
  • incizie si drenaj abces vestibular
  • intervenții chirurgicale parodontale
  • implantologie – refacerea unui singur dinte
  • sinus lifting, când cantitatea de os maxilar este insuficienta pentru aplicarea unui implant