Obturatie Brasov: Importanța și Beneficiile Tratamentelor de Calitate

Cauți Obturatie Brasov? Obturațiile dentare, cunoscute și sub denumirea de plombe, sunt tratamente esențiale pentru restaurarea dinților afectați de carii sau alte leziuni. În Brașov, Florident oferă servicii de obturații dentare realizate cu materiale de înaltă calitate și tehnici moderne, asigurând sănătatea și estetica danturii pacienților.

 

De ce sunt Importante Obturațiile Dentare?

 

1. Restaurarea Funcționalității Dintelui

Obturațiile dentare sunt necesare pentru a restabili funcționalitatea dinților afectați de carii. Ele umplu cavitățile create de carii, prevenind extinderea deteriorării și asigurând o masticație eficientă.

 

2. Prevenirea Infecțiilor

Prin sigilarea cavităților dentare, obturațiile împiedică pătrunderea bacteriilor și a alimentelor, reducând riscul de infecții și complicații ulterioare. Acest lucru este esențial pentru menținerea sănătății orale pe termen lung.

 

3. Conservarea Structurii Dintelui

Obturațiile moderne sunt concepute pentru a conserva cât mai mult din structura naturală a dintelui. Ele întăresc dintele și previn necesitatea unor tratamente mai invazive, cum ar fi coroanele sau extracțiile.

 

4. Îmbunătățirea Esteticii

Materialele de obturație de astăzi, cum ar fi compozitele de culoarea dintelui, permit realizarea unor plombe care sunt practic invizibile. Acestea asigură un aspect estetic plăcut, restaurând zâmbetul pacientului fără a compromite naturalețea acestuia.

 

Tipuri de Materiale pentru Obturații Dentare

 

1. Amalgam Dentare

Amalgamul este un material tradițional folosit pentru obturații, fiind cunoscut pentru durabilitatea sa. Este ideal pentru dinții din spate care suportă presiuni mari în timpul masticației.

 

2. Compozite Dentare

Compozitele sunt materiale de culoarea dintelui, utilizate frecvent pentru obturațiile estetice. Ele sunt preferate pentru dinții din față sau pentru zonele vizibile ale danturii datorită aspectului lor natural.

 

3. Ionomeri de Sticlă

Acești ionomeri sunt utilizați în special pentru obturațiile dinților de lapte sau pentru sigilarea fisurilor și a cavităților mici. Ei eliberează fluor, contribuind la prevenirea cariilor secundare.

 

Procesul de Realizare a unei Obturații la Florident Brașov

 

  1. Consultație și Diagnostic: Primul pas în realizarea unei obturații este o consultație detaliată, în care medicul stomatolog evaluează starea dintelui și stabilește planul de tratament.
  2. Îndepărtarea Cariilor: Caria dentară este îndepărtată cu grijă, utilizând instrumente specifice pentru a curăța complet zona afectată.
  3. Aplicarea Materialului de Obturație: Zona curățată este pregătită și materialul de obturație este aplicat în straturi, fiecare strat fiind întărit cu ajutorul unei lumini speciale (pentru compozite).
  4. Modelare și Finisare: După aplicarea obturației, aceasta este modelată pentru a se potrivi perfect cu structura dintelui și este lustruită pentru a asigura un finisaj neted și estetic.

 

De ce să Alegi Florident pentru Obturatie Brasov?

 

Florident se distinge prin profesionalism și calitatea serviciilor oferite. Iată de ce ar trebui să alegeți Florident pentru obturatie Brasov:

  1. Echipă de Profesioniști Calificați: Medicii noștri stomatologi au o vastă experiență în realizarea obturațiilor dentare, asigurând tratamente precise și eficiente.
  2. Materiale de Înaltă Calitate: Utilizăm doar materiale de obturație de cea mai bună calitate, pentru a garanta durabilitatea și estetica tratamentelor noastre.
  3. Tehnologie Modernă: Florident este echipat cu tehnologii de ultimă generație, care permit realizarea unor tratamente rapide, sigure și confortabile.
  4. Îngrijire Personalizată: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament individualizat, adaptat nevoilor sale specifice și obiectivelor de sănătate orală.

 

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de obturatie Brasov, alegeți Florident. Programează o consultație și descoperă cum putem să îți restaurăm sănătatea și frumusețea zâmbetului.

Vizitați site-ul nostru Florident – Stomatologie Brașov sau contactați-ne pentru a stabili o întâlnire. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră orală!

FLORIDENT

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament.

De ce FLORIDENT?
Social Media

Vizitați FLORIDENT pe social media și conectați-vă cu noi. Urmăriți conturile noastre pentru actualizări regulate.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-1@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-2@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/logo-alb-01-e1673518282846.png