Albirea dinților: Află cum poți obține dinți mai albi și mai luminoși!

Albirea dinților este un tratament popular în stomatologie, ajutând pacienții să-și obțină zâmbetul pe care și-l doresc. Cu toții ne dorim să avem un zâmbet strălucitor și sănătos, iar dinții albi și luminoși sunt o parte importantă a acestui aspect. Albirea dinților în cabinetul stomatologic este realizată de un medic stomatolog, cu ajutorul unor agenți de albire, pentru a îndepărta petele și decolorările de pe suprafața dinților. Aceste pete pot apărea dintr-o varietate de motive, cum ar fi consumul de cafea, fumatul, consumul de băuturi carbogazoase și alimente cu coloranți.

 

Procedura de albire a dinților

  • Se începe cu o examinare dentară completă și o discuție cu medicul stomatolog, pentru a determina dacă albirea dinților este potrivită pentru pacient și cea mai bună opțiune de tratament;
  • Dacă pacientul este eligibil pentru tratamentul de albire a dinților, medicul stomatolog va curăța suprafața dinților și va aplica un agent de albire special. Acest agent de albire poate fi un gel cu peroxid de carbamidă sau cu peroxid de hidrogen, care este activat cu ajutorul unei surse de lumină specială, cum ar fi o lampă cu LED-uri sau o lampă cu plasma.
  • Durata procedurii de albire a dinților poate varia în funcție de starea dinților pacientului și de intensitatea decolorării. De obicei, procedura poate dura între 30 și 60 de minute.
  • După terminarea procedurii de albire a dinților, pacientul poate observa o îmbunătățire semnificativă a culorii dinților, care poate fi de până la șase nuanțe mai albă.

 

Aspecte importante

Este important să rețineți că albirea dinților nu este o soluție permanentă pentru dinții decolorați sau pătați. Pentru a menține un zâmbet alb și strălucitor, este important să vă mențineți o igienă orală adecvată și să evitați alimentele și băuturile care pot păta dinții.

De asemenea, este important să discutați cu medicul stomatolog înainte de a începe tratamentul de albire a dinților, pentru a evalua starea generală a sănătății dentare și pentru a determina cea mai bună opțiune de tratament.

În concluzie, albirea dinților poate fi o opțiune excelentă pentru pacienții care doresc să obțină un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos. În cazul în care sunteți interesat de albirea dinților, trebuie să vă adresați unui medic stomatolog calificat pentru a determina cea mai bună opțiune de tratament pentru dvs.

Este important să rețineți că albirea dinților în cabinetul stomatologic este mai eficientă și mai sigură decât albirea dinților acasă, deoarece este monitorizată de un medic stomatolog profesionist și folosește agenți de albire de înaltă calitate. De asemenea, pacienții care suferă de sensibilitate dentară sau de alte probleme dentare ar trebui să discute cu medicul stomatolog înainte de a începe tratamentul de albire a dinților.

În cele din urmă, un zâmbet alb și strălucitor poate îmbunătăți nu numai aspectul dvs., dar poate și crește încrederea în sine și stima de sine!

 

Dacă sunteți interesat de albirea dinților, vă așteptăm la Clinica stomatologică Florident din Brașov pentru a afla mai multe despre tratamentele de albire a dinților și pentru a programa o consultație. Medicul stomatolog va evalua starea generală a sănătății dumneavoastre dentare și vă va recomanda cea mai bună opțiune de tratament. Pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele ce țin de estetică dentară, dar mai ales pentru a vă asigura o dantură sănătoasă, vă așteptăm la FLORIDENT.

FLORIDENT

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament.

De ce FLORIDENT?
Social Media

Vizitați FLORIDENT pe social media și conectați-vă cu noi. Urmăriți conturile noastre pentru actualizări regulate.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-1@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-2@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/logo-alb-01-e1673518282846.png