Chirurgie dentară Brasov

Cabinetul stomatologic FLORIDENT din Brasov va așteaptă sa va programați pentru intervenții de chirurgie dentara Brasov și servicii stomatologice.

Despre chirurgie dentara Brasov

Chirurgie dentara Brasov – Atunci când auzi de chirurgie, te gândești automat la proceduri medicale complexe, invazive și de cele mai multe ori dureroase.

Nu este si cazul chirurgiei orale, care poate fi complet nedureroasa datorita tehnicilor moderne și a anestezicelor de ultima generație. Chirurgia orala sau chirurgia dentara este o ramura a stomatologiei care implica o serie de tratamente realizate prin intervenții chirurgicale.

 

 

Care sunt cele mai comune intervenții chirurgicale stomatologice?

 

  1. Rezectia apicala. Este o intervenție chirurgicala prin care se îndepărtează vârful rădăcinii dintelui. Aceasta este necesara atunci când tratamentul de canal nu reușește, în încercarea de a salva dintele.

 

  1. Sinus lift. Este o intervenție chirurgicala prin care se umple cavitatea maxilarului superior cu os, în asa fel încât sa se asigure cantitatea optima de țesut osos, necesara pentru un implant dentar.

 

  1. Extracția dentara. Este una dintre cele mai comune intervenții chirurgicale dentare, fiind necesara atunci când dintele este extrem de deteriorat și nu poate fi tratat. Extracția dentara poate sa fie necesara și în cazul dinților incluși sau semiinclusi, precum și atunci când se urmează un tratament ortodontic;

 

  1. Adiția osoasa. Este procedura prin care se adaugă o cantitate suplimentara de os în zone în care dinții au fost îndepărtați cu mult timp în urma;

 

  1. Chirurgia parodontala. Este necesara atunci când se formează pungi parodontale sau apare retracția gingivala.

 

Oferim intervenții chirurgicale nedureroase, care te pot ajuta sa iți recapeți zâmbetul

Daca ai nevoie de o intervenție chirurgicala orala trebuie sa stai fără griji: nu doare! Folosim anestezice de ultima generație și echipamente moderne care ne ajuta sa intervenim minim invaziv, rezolvând chiar și cele mai complexe probleme dentare. Tratamentele stomatologice, inclusiv cele chirurgicale, sunt gândite în asa fel încât sa asigure o doza cât mai mare de confort pentru pacienți și într-un final, un zâmbet perfect.

 

FLORIDENT

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament.

De ce FLORIDENT?
Social Media

Vizitați FLORIDENT pe social media și conectați-vă cu noi. Urmăriți conturile noastre pentru actualizări regulate.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-1@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-2@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/logo-alb-01-e1673518282846.png