Pedodontie | Stomatologie copii

Despre Pedodontie si medicul specialist pedodont

 

Orice copil este greu de convins sa mearga la dentist, chiar daca stomatologia moderna este rapida, eficienta si fara durere. Cabinetele stomatologice insa, pot sa creeze o stare de disconfort psihologic care este mult mai accentuata pentru cei mici.

Pentru a-i putea aduce mai usor pe cei mici in cabinetul stomatologic si pentru a le putea asigura sanatatea orala, stomatologia a conturat o noua ramura denumita Pedodontie | Stomatologie copii.

Pedodontia (denumita si stomatologie pediatrica) este o specialitate in care se desfasoara masuri de preventie sau de tratament stomatologic pentru copii si adolescenti. Aceasta specialitate este studiata in universitatile din Romania inca din 1948 si necesita cunostinte vaste din partea stomatologului.

Un pedodont trebuie sa aiba cunostinte de pediatrie, patologie generala si orala, psihologia copilului sau embriologie.

 

Cand este recomandat un medic pedodont?

 

Desi vizita la dentist este obligatorie, cel putin o data la 6 luni, majoritatea adultilor obisnuiesc sa mearga in cabinetul stomatologic doar atunci cand au un disconfort sau observa ca s-a acumulat foarte mult tartru.

Este foarte important ca obiceiul sa nu fie transmis si celor mici. Prima vizita la pedodont trebuie sa aiba loc imediat dupa eruptia primilor dinti si sa fie urmata de vizite regulate si de o educatie prin care toate regulile de igiena orala sa se transforme intr-o rutina.

Oferim servicii de Pedodontie | Stomatologie copii, imprietenindu-ne cu fiecare copilas

 

Oferim servicii de periaje profesionale, fluorizari si sigilari pentru dintii de lapte, precum si tratament al cariilor sau al altor afectiuni stomatologice. Stim cum sa facem fiecare copil sa vina cu placere in cabinetul stomatologic si ne asiguram ca igiena dentara va intra in rutina zilnica a tuturor prichindeilor care ne trec pragul.

 

Vă așteptăm la Cabinetul stomatologic FLORIDENT din Brasov. Programați-va acum pentru o consultație și un plan de tratament  de succes.

 

 

FLORIDENT

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament.

De ce FLORIDENT?
Social Media

Vizitați FLORIDENT pe social media și conectați-vă cu noi. Urmăriți conturile noastre pentru actualizări regulate.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-1@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-2@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/logo-alb-01-e1673518282846.png