Profilaxie | Estetica dentara

 

Despre Profilaxie / estetica dentara

 

Profilaxie | Estetica dentara – reprezintă nu doar practici medicale, ci și o investiție în încrederea și confortul personal. Profilaxia dentară, sau prevenția, se concentrează pe evitarea problemelor dentare, în timp ce estetica dentară îmbină frumusețea și funcționalitatea pentru a crea un zâmbet autentic și sănătos.

Un zambet frumos si sanatos nu este doar un moft estetic, ci este unul dintre pilonii pe care se bazeaza o viata sanatoasa. Nu de putine ori, problemele stomatologice tind sa dezvolte o serie de alte probleme in organism si necesita tratamente dureroase si costisitoare.

Din fericire, putem preveni problemele stomatologice apeland la diverse proceduri stomatologice intanlnite in oferta clinicii noastre in categoria Profilaxie.

Scopul profilaxiei este acela de a evita bolile gingivale, de a proteja dintii naturali si de a detecta din timp eventualele afectiuni dentare.

 

Care sunt principalele metode de Profilaxie | Estetica dentara?

 

  1. Igiena orala. Igiena orala facuta acasa poate fi considerata o metoda de profilaxie. Un periaj corect dupa fiecare masa previne dezvoltarea placii dentare si toate neplacerile provocate de aceasta;
  2. Vizitele periodice la medicul stomatolog. Chiar si cu o igiena dentara perfecta, problemele dentare isi pot face aparitia din cauza bacteriilor, alimentelor bogate in zaharuri si carbohidrati sau pur si simplu calitatii tesuturilor. Majoritatea problemelor evolueaza incet, fara dureri in faza initiala. Tocmai de aceea, un control stomatologic periodic este obligatoriu.
  3. Detartrajul. Daca tartrul si-a facut aparitia, detartrajul este cea mai simpla si eficienta forma de indepartare a lui. Acesta se face cu ajutorul unor aparate specifice de detartraj sau cu ajutorul simplelor instrumente stomatologice de mana. La fel ca vizitele la medicul stomatolog, detartrajul trebuie sa fie facut periodic pentru o cavitate bucala sanatoasa.
  4. Periajul profesional. Periajul profesional urmeaza dupa detartraj, indepartand placa dentara ramasa in urma acestuia. Prin periaj dentar profesional se pot indeparta inclusiv anumite pete aparute pe suprafata dintilor.
  5. O alimentatie sanatoasa. La fel ca si igiena orala, alimentatia sanatoasa poate preveni problemele dentare si depinde exclusiv de tine. Printr-o alimentatie sanatoasa se intelege reducerea consumului de zaharuri si alimente bogate in carbohidrati, renuntarea la fumat si un consum redus de alcool.

 

Daca iti doresti un zambet perfect, cu dinti naturali si sanatosi, te asteptam in cabinet pentru proceduri si metode de profilaxie facute cu aparatura moderna, foarte eficiente si rapide.

Cabinetul stomatologic Florident  din Brasov va ofera servicii de estetica dentara la cele mai inalte standarde.

FLORIDENT

O echipă de medici stomatologi care lucrează pentru a vă asigura că primiți cel mai bun tratament.

De ce FLORIDENT?
Social Media

Vizitați FLORIDENT pe social media și conectați-vă cu noi. Urmăriți conturile noastre pentru actualizări regulate.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

Copyright 2022 by FLORIDENT. All rights reserved.

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-1@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/Asset-2@2x.png

https://stomatologie-brasov.ro/wp-content/uploads/2023/01/logo-alb-01-e1673518282846.png